• Brasov, Romania
  • Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Despre noi

Brașov, în germană Kronstadt, în maghiară Brassó, în latină Corona, este municipiul de reședință al județului cu același nume. Situat în centrul țării, la 161 km de București, cu o suprafață de 267 km² si o populație de aproximativ 228 mii de locuitori, Brasovul este un important punct turistic, printre cele mai vizitate obiective turistice numarandu-se Casa Sfatului, Muzeul Primei Scoli Romanesti, Biserica Neagra, Strada Sforii, Muntele Tampa, Poiana Brasov, Cetatea Rasnov si Castelul Bran.

Fiind un oras foarte cautat de turisti, necesitatea unui mijloc de transport pentru vizitarea obiectivelor turistice si a oraselor din imprejurimi este foarte importanta, si, in comparatie cu mijloacele de transport in comun, o masina inchiriata reprezinta alegerea ideala, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

Pentru a ne diferentia de concurenta, inca de la prima inchiriere ne-am propus sa oferim cele mai calitative servicii de rent a car la cele mai competitive preturi, incercand astfel sa raspundem asteptarilor clientilor la un nivel cat mai inalt. De aceea suntem foarte atenţi atunci când oferim un autoturism clienţilor, din acest motiv toate maşinile noastre sunt curatate si verificate tehnic inainte de fiecare inchiriere.

De asemenea toate masinile disponibile spre inchirere benficiaza de asistenta rutiera 24 de ore din 24, sunt asigurate RCA si CASCO si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

Flota Intercarro este formata din masini de clasa mica (Opel Corsa), economy (Dacia Logan), automata (Opel Astra), family (Dacia Dokker sau Dacia Lodgy) si microbuze (Opel Vivaro).

Alege masina care ti se potriveste! Alege INTERCARRO!

 

Vezi masini     Contacteaza-ne

 

0730 506 030